27/3

Såååå…. Ja, jag är sämst på att uppdatera här. Men 1. det händer inte särskilt mycket utom det vanliga, 2. Jag har kommit på att det är mer givande att plugga än att sitta vid datorn och slö-surfa. Det kom jag iof på för ett tag sedan, men nu har det skett en riktig förändring. :D

 

Så… Det vanliga är alltså: Vakna, äta frukost , gå till lektionerna, äta lunch, gymma och sen plugga, äta middag  och sova. Intressant, right!? …not.

 

Snart har vi iaf ”lov”. Men kineser ska alltid ta bort ens helg för att ”make up for” att man missar skolan på lovet. Så det blir ändå bara 3 dagar ledigt. NÅGON borde lära kineserna att man ska ta tillvara på lediga dagar och ibland klämma in några extra (klämdagar)!

Kommer nog inte göra något speciellt under ledigheten, chilla lite extra kanske..? Eftersom det är så kort hinner man knappt åka någonstans så det blir till att kolla runt i Changchun, på saker vi inte sett än. Hur som helst har vi alltid måndag – onsdag ledig nästa vecka och den här veckan går vi 7 dagar i skolan..

 

…Vet inte vad mer jag ska säga..? Det är najs med gym! :D Slutar med det och skriver mer nån annan gång ^^


11/3

Nu har jag faktiskt inte uppdaterat på ett tag, igen.. … …

 

Men.. Ja, det händer inte så jätte mycket heller. Jag har blivit lite fattig, haha. Väntar på pengar från stipendiumet nu. När jag kom tillbaka från Korea blev det en heldel utgifter. T.ex. passade jag på att köpa ett gymkort. Vilket va en väldigt bra investering! Gymma är det vi gör mest nu, haha. Varannan dag är det 30 min uppvärmning på… såndär gå-maskin typ (inte löpband..!). sen är det runt 100 situps av olika sort, och runt 50 armhävningar. Sen kör vi lite smått med vikter + benmaskin. Det låter som en massa, men vi kör på sakta och det är inte särskilt jobbigt.

 

Förutom gym är det plugg och… ätande. Haha. Sett på en del filmer också och träffat Svenskarna från Stockholms Universitet. Och även Kineser som ska till Sverige i höst. Vi har sjungit KTV, ätit middag och.. sett varandra i gymmet, haha. Det är iaf najs, utom det faktum att jag inte vill snacka svenska med dom, så engelska blir det. Speciellt efter kommentaren att jag snackar svenska med amerikanskt uttal.. … … … .__.’’ MEN jag tror faktiskt att det va för att jag just då hade fått växla mellan engelska och svenska flera gånger. För jag har aldrig tidigare fått den kommentaren, inte när jag träffade svenskarna i Korea t.ex.!

 

Har även fått en heldel nya koreanska kompisar och en ny amerikanska har kommit hit.

 

Annars har det inte hänt så särskilt mycket. Vi gick på Dan’s avskedsfest.. Vilket va lite intressant eftersom vi sa hejdå där, men sen har vi träffat honom flera gånger sen dess.. Eftersom han inte skulle åka förrän 10 dagar efter avskedsfesten.

 

Nu ska jag gå och handla lite saker och sen ta och sätta mig o plugga. Talk to yah later. :D


RSS 2.0