22/4

Lika dålig som vanligt på att uppdatera här.

 

Just nu funkar inte min proxy.. Så kan inte använda fejjan och sånt.

 

I fredags va det Scotts födelsedag, vi gjorde det till en helt epic födelsedag. Craftade ihop presenter av random saker. Presenterna blev Scott, jag, Linnea, Juliette och en hund, gjorda utav random saker som instant noodles och så. Dessutom fick han skämt presenter innan det. Det va awesome! :D Han blev hur glad som helst.

 

Mitt öra har blivit dåligt igen.. Suck. Hör knappt något på höger öra, igen. Hatar att ha små öron. Grrrrr..! Måste börja simma igen så dom fixar sig själv.

 

Har iaf sökt till universtetet, anmält mig till 汉语桥 [han yu qiao] och just nu pluggar jag förfullt inför våra mid-terms, dom är om ungefär två veckor, men man ska börja i tid..!

 

Har även fått klart för mig att skolan slutar 14 Juli här. Och skolan i Sverige börjar väll i slutet av Augusti, antar jag. Dessutom blir det lite rundresa med mammsen, pappsen och Hannah innan hemresan. Det kommer nog bli lite tajt där. Men, men, jag hinner nog iaf halvt ställa in mig på svenska samhället innan jag måste dra iväg hemifrån igen, haha.

 

Hur som helst, händer inte överdrivet mycket här, som vanligt. Vi har shoppat en del. Mina byxor har alla blivit för stora (reslutat från gymmet..?), och eftersom kinesiska byxor har en tendens att se lite halvt konstiga ut på oss långa västlänningar med rumpor så tog vi plan B – H&M! Haha. Eftersom dom hade nån special grejs så fick vi kuponger med 50-100 kuai var, så idag gick vi och shoppade igen – utan att slösa pengar, det va trevligt!

 

Snart ska vi ha film kväll hos Scott igen, för han och hans brorsa Andrew har bästa sättet att se på film i deras lägenhet – projektor! Tydligen har dom flyttat om i lägenheten sen sist, så det va bli najs att se hur det har blivit också!

 

Hur som helst. Livet är normalt här, jag lever, pluggar, går till gymmet, äter, sover, snackar och hänger med kompisar och så.. Vardagliga saker helt enkelt.

 

1 Maj har vi 3 dagar ledigt igen. Ev. att vi åker till Changbaishan, ev. att vi bara stannar i Changchun och går i parker och har kul här. Vi får se hur det blir.

 

Skriver mer nån annan gång. :) Ni når mig via mail eller mobil, eftersom facebook inte funkar just nu..!  Tack och hel leverpastej.


RSS 2.0