17/7

Idag kom Hannah till Beijing!

 

Jag gick upp klockan 5.45 för att åka iväg till flygplatsen och möta upp henne. Men 7.15 ingen Hannah, 8.15 fanns det heller ingen Hannah, sen senare så kom en Hannah ut från arrival ”väggen” (ni som varit i BJ vet vad jag menar med väg..!), men någon packning hade hon då inte. Den hade kommit bort i Moskva.

 

Som tur va hade hon lite ombyte i handbaggaget! Så det blev helt enkelt till att åka till hostelet, fräsha upp sig lite, säga till dom att hennes baggage va borta och sen iväg och panik-shoppa en del nödvändiga saker.

 

Eftersom vi ska åka till Sichuan imorgon så behövde hon liksom kläder till resan också, om packningen inte skulle komma fram före vi åkte iväg. Så vi shoppade lite shorts, t-shirts, underkläder och så. Tur att det är billigt i Kina alltså~

 

Sen efter all shopping va vi riktigt trötta och bestämde oss för att åka tillbaka till hostelet, vila lite och sen äta middag. Och se, när vi kom tillbaka så var det en stor väska där. Hannahs väska! Vi hade helt enkelt tur i oturen~

 

Sen blev det till att vila och fixa packning till imorgon. Sen gick vi ut för att äta, men va inte särskilt hungriga, så det blev att gå runt en del först. Hittade några potentiella matställen och sen passade vi på att gå till himmelska fridens torg, bara för att det va så nära just då. Såg att dom skulle hissa ner flaggan så vi tänkte vänta på det. Tog iof längre tid än vi väntat, så middagen blev runt 20-21.

 

Sen tillbaka till hostelet igen för att duscha och gå online för att kolla mailen. ^^ Imorgon blir det upp ganska tidigt igen (7) för att åka iväg till SiChuan. :D Spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0